2011. május 26., csütörtök

TomTom One New Edition, OVP, beleértve az eredeti TomTom Bag:
Úgy vélem ez az egység, mert a változás a jármű. Azt mindig is rendkívül megbízható, és hála az én kezelés és a tökéletes eredeti TomTom védelmet zsák (a TomTom szíjjal) az első ténylegesen használható minden nyoma nélkül! (Minimum jelek a hátán, valószínűleg Into helyen a tapadókorong, ha találkozol nem most ...)

Az összes szabványos tartozék (látható) tartalmazza. Az "Új TomTom One Edition" igazán nagy részét, minden sikeres navigációs, és hogy a gyerekek könnyebben és könnyen használhatóak!

Ez azt mutatja, például annak erejét az is kell, egy idegen városban, annak ellenére, hogy a tiszta hangutasítások egyszer rosszul sült el: a flash állítja, hogy a TomTom és az új útvonalat kiszámította, így helyes a hibát optimális (és nem tolakodó " Kapcsolat "vagy valami bosszantó).

A szöveg itt túl hosszú, ha akartam írni az előnyeit a kis szuper segítő. Bárki, akit érdekel, de nem ismeri a TomTom termékekkel, így tudok szívesen hívni és megkérdezni.

Ó, igen: ez az a változat, a részletes térképeket Ausztria és Svájc, valamint a "főbb utak" Nyugat-Európa. A fent említett esetben a szíj (sikkes és gyakorlati) a TomTom tartozékokat tartalmazza. Ezért kérjük, ne tárgyalni ... ;-)
Ár: 80 EUR VB