2011. december 25., vasárnap

3nap, 2fő, Wellness Hotel Hévíz, TELJES ellátással - Jelenlegi ára: 1 Ft

Romantikus Wellness:
3 nap, 2 éjszaka 2 személy részére TELJES ellátással,
ajándék italokkal és privát jacuzzi programmal
a Wellness Hotel Hévízben!
Az aukció 1Ft-ról indul! Licitálj, mert azzal kiszűrheted a komolytalan vásárlókat.
Ha hamarabb elér egy tisztességes árat, LEZÁROM!  Így azé lesz a termék, aki épp akkor a legmagasabb ajánlatot tette!
 
Az ellátás eredeti ára: 75. 900Ft!
A vounchert, mellyel igénybe lehet venni a szolgáltatást, sajnos nem tudom felhasználni, így aukcióra bocsájtom!
Fontos
A voucher 2012. április 13-ig, hétköznapokon érvényes a szabad helyek függvényében (kivéve 2011. 12. 24-től 2012. 01. 10-ig), a szállodával előre egyeztetett időpontban. Érdemes tehát őket minél hamarabb felhívni és lefoglalni a szobát télre vagy tavaszra.  Szobafoglalás a szállodánál, a voucher sorszámának megadásával.
Mi mindent tartalmaz az ajánlat?
3 nap, 2 éjszaka 2 személy részére a Wellness Hotel Hévíz *** Superiorban
Teljes ellátás (reggeli, ebéd, vacsora)
Masszázsok 50% kedvezménnyel
Az exkluzív beltéri wellness részleg korlátlan használata
Kedvezményes belépő a Hévízi Tófürdőre
Ingyenes parkolás a szálloda zárt parkolójában
Elhelyezés erkélyes vagy teraszos Standard szobákban
És még rengeteg alapszolgáltatást...
Egy mediterrán szigetre vágyakozol a magyar zimankóban és télben? Akkor Hévíz és környéke a te helyed, ide egész évben érdemes ellátogatni, hiszen köztudott, hogy a város mediterrán mikroklímával bír, és kellemes tarka szigetet alkot a téli szürkeségben. Az ajánlattal 3 napot, 2 éjszakát tölthettek ketten (és egy 4 év alatti gyerek) a Wellness Hotel Hévíz *** Superior erkélyes vagy teraszos Standard szobáiban teljes ellátással 75. 900 forint helyett amennyiért Önöknek megéri, Cserszegtomajon.
A csomag tartalma: érkezéskor egy pohárka Cserszegi Fűszeres; bőséges svédasztalos reggeli, ebédre forró levesek a büféasztalról naponta 12-14 óráig; magyaros bográcsgulyás, friss házi jellegű kemencében sült kenyérrel az érkezés estéjén, gyertyafényes vacsora az érkezést követő estén (tárkonyos raguleves, csirkemell filé szezámmagos bundában, rozmaringos pirított burgonyával), inklusive italfogyasztás a vacsorákhoz (egy pohár kitűnő bor a helyi pincészetekből vagy egy ásványvíz); egy alkalommal délutáni capuccino a panorámateraszon; édeskettes fürdőzés a forró jacuzziban (15 perc, érkezéskor egyeztetett időpontban); masszázsok 50% kedvezménnyel; exkluzív beltéri wellness részleg korlátlan használata (fűtött medence, jacuzzi, finn szauna, fényterápia, fitneszgépek). Kedvezményes belépő vásárlásának lehetősége a Hévízi Tófürdőre (1 alkalommal 2 órás időtartamra 2 fő részére 3. 000 Ft, amely a helyszínen fizetendő).
Gyermekárak: 4-4, 99 között 7. 900 Ft / fő (teljes ellátással), 5-13, 99 éves korig 10. 900 Ft / fő (teljes ellátással), 14 éves kortól 12. 900 Ft (teljes ellátással). Hétvégi felár: 6. 900 Ft (péntek és/vagy szombat éj korlátozott számban).
A Hévízi-tó melegvizű, természetes forrástavának gyógyító iszapja számtalan betegségre gyógyír, de a tóban az egészségeseknek is érdemes megmártózniuk, hiszen a víz egyenletes áramlása úgy hat a fürdőzőkre, mint egy finom masszázs. Ajánlatunkkal kedvezményes belépőben is részesültök a gyógyfürdőbe.
Persze, ha ezen a környéken pihentek, akkor nem a gyógyfürdőzés az egyetlen program. Tegyetek kirándulást a közeli Balatonhoz vagy a vadregényes Kis-Balatonhoz, túrázzatok a Keszthelyi-hegység lankái között. Mindenképpen látogassátok meg a Hévízen található Egregy pincéit, és kóstoljatok minőségi borokat és magyaros ételeket.
Szállásotok a Hévízi-tótól csupán 2500 méterre, a cserszegtomaji Wellness Hotel Hévíz *** Superior-ban lesz, amely nyugati panorámás, csendes és gyönyörűen parkosított területen fekszik. A szálloda kényelmes és komfortos szobái fürdőszobával, terasszal vagy erkéllyel rendelkeznek, valamint televízióval, hűtőszekrénnyel felszereltek. A vezeték nélküli internet minden szobában alapfelszerelés.


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-12-28 10:30
. 3nap, 2fő, Wellness Hotel Hévíz, TELJES ellátással - Jelenlegi ára: 1 Ft