2011. július 23., szombat

zB25 szerepek ásványgyapot / kőzetgyapot WLG 0,32

zB25 szerepek ásványgyapot / kőzetgyapot WLG 0,32:
Biosil-ásványgyapot.
Gyanta bevonatú ásványgyapot mintegy 25 - 30 mm-es vastagság szellőző külső szigetelés és belső szigetelés (gyanta tartalmának PT-2 = 2%).
Tudod össze az anyagot a kívánt amplitúdója.

Az általunk forgalmazott kőzetgyapot (ásványgyapot Biosil) a hőszigetelés és tűzvédelmi nagyon jó minőségű mind a hagyományos és szokatlan használ hővezető 0,032 WLG.
Az akusztikus felszívódását annyira jó, hogy az anyag is használható Discothekenbau. Hasonlítsa össze a hang, a műszaki értékeket mások. A sűrűsége 100 kg, kb 4,0 mm rétegvastagság négyzetméterenként.
Ezt alkalmazzák a termikus hangszigetelés a külső és belső szigetelése az új épületek, felújítások, tetőszigetelés, üreges szigetelés, padló szigetelés, a falak szigetelése, hő-és menedzsment az ipari üzemek, mint például hő-és villamosenergia.

A kőzetgyapot az A1 nem éghető, és alkalmas a tűzvédelem.
A gyapjú nem laminált, rendkívül rugalmas és ezért feldolgozása nagyon jól előre meghatározott struktúrák és szűk helyen nem pazarlás.
A szigetelő anyagot használnak, ahol anyag érhető el a kis csillapítás értékek maximális hő-és akusztikai és megfelel a KfW.

A szigetelés tömörített enyhén hengerelt csomagolva átlátszó műanyag tasakban. A zsák mindig kb 1 méter magas, 45 cm átmérőjű, súlya 15-18 kg, és tartalmaz egy épület mintegy 100 mm-es vastagságban körülbelül 4 négyzetméter.

Mi kizárólag az szigetelésére közvetítők nélkül közvetlenül a gyárból.
Ez annak köszönhető, hogy a különböző szélességű Csak kereskedelmi osztály II
Ez a termék speciálisan gyártott 30 éve az iparág, és nem áll rendelkezésre a lakossági fogyasztók a gyárból.
Ha további kérdései vannak, kérjük, ne habozzon, hívjon minket.
Tel.05522-5029766 0176-29835428 o. Hr. Wahle
Ár: 125 EUR